Some characteristics of separateness of facia of the whey of blood

  • С. А. Максимов CLSR The Kemerovo state medical academy
  • Д. С. Куреляк The Kemerovo infectious clinical hospital №8
Keywords: method of wedge-like, structure of facia, whey of blood

Abstract

The brief summary: parameters of separateness offacia of the whey of blood are submitted allowing to estimate quantitatively its area, size and a direction of change of the area in process of distance from the centre to edge offacia, uniformity of the sizes of the areas.

References

Максимов С.А., Куреляк Д.С. Поиск оптимального количества замеров при морфологической оценке твердой фазы капли крови // Мат. I мiжн. наук.- практич. конф. "Свропейська наука XXI столггтя: стратегы i перспективи розвитку - 2006. Том 2. Географы та геологы. Екологы. - Дшпропетровськ, 2006. - С. 27-30.

Мороз Л.А., Теодор И.Л., Брык В.Е. и др. Кристаллографический метод исследования биологических субстратов. Метод. рекомендации. - М., 1981., 16 с.

Шабалин В.Н., Шатохина С.Н. Аутогенные ритмы и самоорганизация биологических жидкостей // Бюлл. эксперим. биол. и мед. - 1996. - № 10. - С. 364-371.

Published
2006-05-31
How to Cite
Максимов, С., & Куреляк, Д. (2006). Some characteristics of separateness of facia of the whey of blood. Bulletin of the International Scientific Surgical Association, 1(3), 63-64. Retrieved from http://surgjournal.ru/index.php/BISSA/article/view/123
Section
Original Articles